Vilket apotek blir först att fokusera på ögonen?


Små guldklimpar, spetsa öronen, snuvad på våren eller dålig andedräkt? Nya apotek har avdelningar för baby och barn. Andra samlar vårdande och praktiska produkter  i ett koncept med fokus på munnen, öronen, munnen, håret…. Jättebra satsningar och mitt i prick, med information som berör och produkter som fungerar.

Vi blir allt äldre och 45+ blir allt fler…och fler av dem än nån’sin förr är vana att kunna se bra för att sminka sig. Plötsligt blir synen sämre, ögonlinsen stelnar och det blir svårt att se på nära håll. Utomlands ser vi optikavdelningar på apoteken. Och här kan vi se apotekshyllor hos optikerna…Något är på gång, vilket apotek blir först att se ögonen ?

När är det dags för apoteken i Sverige att satsa på de behov som 45+ har? Ett förslag är fokus på ögonen, inte just på synen för det gör väl optikerna bäst. Vi som annars använder glasögon för att läsa behöver en skarp spegelbild för att få in ögondropparna på rätt plats, sätta i linserna, rycka ett eller annat strå på hakan, klippa näshår, vårda hyn och noppa ögonbrynen (åtminstone kunna se när det är dags att gå till salongen)…

Den som lever får se. Då vill vi gärna synas där, med den nya och unika ansiktsspegeln, för alla nära behov. Spegelzoom®!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s