Jag vill lätt kunna se och avlägsna generande hårväxt från ansiktet…


Eva H berättar….Jag köpte min spegel för ca 5 år sedan för att ha den med på resa.  Det var när min syn började försämras (pga ålder) på nära håll som jag skaffade spegeln. Jag vill lätt kunna se och avlägsna generande hårväxt från ansiktet, lätt, snabbt och diskret.
Min avsikt var inte att sätta upp spegeln hemma utan att ha med den på resa så storleken (ca 10 cm i diameter) är därför behändig att ha exempelvis i necessären. Saknar kanske ett litet stativ för att kunna ställa den på lagom avstånd då jag hellre vill ha båda händerna fria när jag avlägsnar oönskad ansiktsbehåring.

// Eva H

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s