Min fru blev inte nöjd med de nyköpta och dyra badrumsspeglarna…kan era hjälpa?

Extra skärpa till badrumsspeglar - här med 11X Spegel No2

Lars Andersson i Huskvarna ringde oss:
– Vi har byggt om badrummet för väldigt mycket pengar och köpt de finaste speglar, med bl a väggmonterade nackspeglar, vändbara med specialspegel för makeup och rakning. Bara de kostade flera tusen kronor. Ändå blev min fru inte nöjd.

Hon kan inte se skarpt i de vanliga badrumsspeglarna och jag  gissar att det beror på att hon är ålderssynt. Jag sökte sedan på nätet och hittade era förstoringsspeglar – kan det vara lämpligt att sätta upp dem på våra speglar?

Vårt svar:
–  Välkommen! Då har du hittat precis den spegel din fru behöver. Den nya förstoringsspegeln har vi utvecklat just med tanke på ålderssynta, för att använda t ex som ett komplement till andra speglar. De ger extra skärpa till badrumsspeglarna helt enkelt.

Läs mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s