Vad blir 11 fack + 11X spegel? Ordning & reda!

Canvas i creme eller svart, handskmjukt cremefärgat läder

Fast vi lockar med vårens nya färger i lindblomsgrönt och cerise, puderrosa och orange är det svart och beige som lockar mest! Just nu har vi paketerat den smarta lilla dubbelsidiga förstoringsspegeln, 11X från ena sidan,  med en väskinsats.

Och vad är en väskinsats frågar du dig? Det är en organiserare för alla dina lösa prylar i handväskan – med 11 fack, ett med blixtlås samt en nyckelrem lovar jag lova att du organiserar upp även ditt liv – du kan spara tid genom att du hittar dina grejor när de behövs. Var sak på sin plats  – slut med röran i handväskan! Hur många gånger har du inte svurit över att mobilen ringer och du inte hittar den,  i botten på väskan…Och i ett enda grepp kan du vara säker på att få med varenda pinal när du vill byta mellan olika väskor – bag, skötväska eller ryggsäck. Läs mer i spegelbutiken.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s