…åldrandet gör att Carola måste ha läsglasögon.

Carola. Den nu 44-åriga stjärnan ler åt att åldrandet gör att hon måste ha läsglasögon.

Det mesta hon säger och gör blir feta rubriker...även här!
Söndagsintervjun i dagens SvD av Harry Amster avslöjar ännu mer om det vi inte vetat om henne.  Carola har visserligen hunnit fylla 44 år men på något sätt ser hon (nästan) likadan ut som när hon slog igenom. Själv ler hon åt åldrandet.

Ja, vem trodde att jag skulle behöva läsglasögon? Jag har känt mig trygg så länge jag kunnat sminka mig snyggt. Men nu märker jag att det inte heller är så lätt. Det krackelerar lite lättare i ansiktet nu.

Carola är född i slutet av 60-talet. Det är nu inte bara 40- och 50-talister som behöver läsglasögon och förstorande sminkspeglar…  Undras om hon hittat någon tillräckligt  skarp spegel?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s