Verktyg för personlig vård…

 

I spegelbutiken hittar du utvalda verktyg för din personliga vård – vi vill ju erbjuda grejor som du behöver framför spegeln! Och det ska vara högsta kvalitet att erbjudas med den unika förstoringsspegeln – det  hittar vi bland produkterna från Tweezerman®, som är bland de bästa i världen.

Vi har sedan ett år proffsens eget val, pincetten med brett tumgrepp, i spegelbutiken och från mitten av april kommer du också att kunna köpa en specialutformad näshårssax (avrundade och uppåtböjda spetsar för din säkerhet) samt en klassisk ögonfransböjare. Mer information kommer inom kort.

Och eftersom du behöver se skarpt i spegeln, utan dina glasögon på, när du använder saxen, ögonfransböjaren och pincetten, säljer vi dem alltid i förmånliga paket med den nya och unika förstoringsspegeln Spegelzoom®.

Redan nu hittar du pincetten i tre olika spegelpaket med Spegel No1, Spegel No2 eller med båda speglarna. Näshårssaxen (som även är tänkt att klippa ögonbrynshår med) och ögonfransböjaren i paket med en spegel kommer i mitten av april.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s