Man lever bara en gång och då tycker jag att man ska underlätta livet för sig själv, eller hur?

Spegelzoom® Original + Spegel No2

En  vänlig vårvinterhälsning: Hejsan! Jo jag vill gärna svara på vad jag tycker om era speglar,  – Utomordentligt bra.
Jag har köpt både den stora med gummilist som jag har på spegeln i badrummet + den lilla resespegeln som jag tog med till vårt sommarhus, men det hände en olycka på vägen o den gick sönder, kanske kan jag få köpa en ny till reducerat pris?

Måste säga att jag vet inte hur jag skulle klara mig utan förstoringsspegeln – jag vore väldigt handikappad utan den, för synen försämras ju med åren, tyvärr. Har tvingats p g a sjukdom (som är på retur) äta starka mediciner o det har gjort att synen försämrats. Upphängningsanordningen fungerar perfekt och den lilla mobila är ju lika självklar för mig som min mobila laptop.

Skulle önska att alla köpte sig en sådan zoomspegel  lika väl som glasögon och hörapparat.
Man lever bara en gång och då tycker jag att man ska underlätta livet för sig själv, eller hur?

Så skrev Solweig .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s