Inga självklara spegelbutiker…

Klicka på bilden för köpställen som kan ha Spegelzoom hemma.

Av de senaste spegelleveranserna till butiker har drygt hälften gått till optiker och resten till pärl-&smyckesateljé, glasmästare, butik med smarta saker, hjälpmedel, sybod, mode&design&inredning och inte minst e-handeln!

Det är alltså inte bara de kända optikkedjorna som beställer hem den nya skarpa förstoringsspegeln. Nästan hälften av butikerna har varit av annat slag, i helt andra och oväntade branscher. Det visar väl tydligt att i Sverige är ingen butik den självklara, dit målgruppen går för att handla sin förstoringsspegel.  Det kan också tolkas som att kunder handlar där de hittar något bra – oavsett var.

Och målgruppen, vilka är de: Alla de som använder läsglasögon eller bara ser suddigt på nära håll! De som vill kunna se sig skarpt i spegeln – vid linsisättning, ögonmakeup, hudvård och ansiktsvård.  I första hand kvinnor, 45+ och de besöker bl a dessa butiker – men också så många andra… Klicka på bilden så kan du se var alla köpställen för den nya och skarpa förstoringsspegeln finns.

Hittar du ingen butik i din närhet kan du prova att  be en butik du brukar handla i att beställa hem den nya förstoringsspegeln från awum ab.  Fråga efter SPEGELZOOM®. Anti-age ansiktsspegel, en unik spegel – utvecklad för ålderssynta, av ålderssynta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s