Tips&tricks för näshårssaxen och ögonfransböjaren

NYTT i Spegelbutiken!

Näshårssax från Tweezerman.

Klipp alltid dina näs-/öronhår – ryck ALDRIG bort dem. Klipp försiktigt håren genom att placera saxen i näsborren eller örat, så att bladet böjer bort från huden. Saxen är också perfekt till långa och vildvuxna ögonbrynshår – kamma bara brynen och klipp av de långa stråna.

Saxen är underhållsfri, men skulle det ovanliga inträffa att den blir trög, skall du bara hälla lite olja i sammanfogningen och klippa ett par gånger ut i luften för att lossa mekanismen. Saxen ska användas endast till att klippa hår.

Ögonfransböjare från Tweezerman.
Öppna fransböjaren fullständigt, spärra upp ögonen och centrera dina ögonfransar på silikonkudden. Lägg kudden i botten av franslinjen, håll ett stadigt tag i handtagen och pressa försiktigt. Håll så i några sekunder. Öppna sedan långsamt fransböjaren så att fransarna frigöres helt. Gör om igen om du vill ha en mer uppåtböjd effekt.
Använd alltid fransböjaren FÖRE du lägger på mascara. Rengör efter användning.

Näshårssaxen och ögonfransböjaren fr Tweezerman® finns i spegelbutiken.se – just nu som introduktionserbjudande i PAKET tillsammans med den nya förstoringsspegeln Spegelzoom® No2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s