Och det är vi ensamma om i världen …

Så här fungerar våra speglar! I dagens Dagens Nyheter föll blicken på den här bilden, som inte alls har med vår verksamhet att göra.

Men var gång jag ser ett förstoringsglas i den här situationen hajar jag till. Det är ju precis så som min uppfinning fungerar.

Att ingen tänkt på att göra förstoringsspeglar på det sättet förut. Att förstora sin spegelbild med ett förstoringsglas för att få en skarpt bild.

Det var så jag började fundera när min syn blev oskarp i 50-årsåldern. Att kunna förstora spegelbilden av mitt öga. Men problemen kom och det största var – hur fäster man upp ett genomsynligt förstoringsglas snyggt på sin spegel?

Mina tankar fortsatte att mala och efter flera produktversioner har vi nu den unika Spegelzoom, som har spegeln inbyggd i förstoringsglaset. Och den fäster vi enkelt upp med kardborre, nästan varsomhelst.

Och en sådan spegel  är vi ensamma i världen om att kunna erbjuda kunderna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s