Öga för öga, tand för tand…

Nej jag har inte blivit religiös och skriver inte om vedergällning, tycker bara att uttrycket från Bibeln passar så bra in på bilderna. Den ena bilden är på mig och mina tänder, avbildade i vår unika förstoringsspegel. Mannen med förstoringsglas illustrerar precis hur vår innovation fungerar – vi skärper och förstorar alla spegelbilder med ett förstoringsglas.

Och det är det som är grejen idag – att visa dig hur stort och skarpt du kan se dig själv, i jämförelse med verklig storlek.  Förstoringen motsvarar ca 11X och som du kan se är det en rejäl förstoring. Mer än tre ggr större än ögat och tänderna i verklig storlek.

Den nya spegeln är en optiskt slipad glaslins, som du hittar hos välsorterade optiker – och i vår egen webbshop. Välkommen till spegelbutiken.se eller något av våra köpställen landet runt.

Källa ögonbilden:  SiljaLine annonser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s