Söker du också hjälp för att se skarpt i spegeln….

Att döma av de sökord som används på google förstår jag att behovet är jättestort, inte bara hos mig, utan också hos alla andra som är över 45. Vilket behov – jo, att hitta ett bra hjälpmedel för att kunna se skarpt på nära håll i badrumsspegeln vid ögonmakeup och ansiktsvård!

Vi i spegelbutiken har troligen den spegel du söker – den nya förstoringsspegeln 11x Spegelzoom®! Spegeln som är utvecklad av ålderssynta, för ålderssynta! Sätt den direkt på din badrumsspegel,  den fästes med smarta kardborrefästen och du får helt enkelt en förstorande och skarp del på din vanliga spegel.

Du hittar den nya förstoringsspegeln 11X i t ex spegelbutiken.se, vår egen e-handel, men det finns också köpställen landet runt. Fråga t ex hos din vanliga optiker – om de inte redan har spegeln hemma kan du fråga dem om de vill ta hem den.

Exempel just idag på de vanligaste sökorden som våra bloggläsare använt :

| förstoringsspegel belysning | badrumsspegel med förstoring | sminkspegel med förstoring |  sminkspegel belysning förstoring | måla ögonen | badrumsspegel förstoring | rakspegel | tips på vardagssmink | förstoringsspegel | förstoringsspegel med belysning | sminkspegel belysning  | badrums speglar | sminkspegel | tweezerman pincetter | badrumsspegel med belysning | handspegel med förstoring | förstorande rakspegel | make up spegel | nackspegel badrum|

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s