Inte bara ett strå vassare, utan 11X

                                                       11-11-11

Att önska eller ge bort! Vi erbjuder fiffiga funktioner och smarta lösningar till dem som verkligen vill se allt, när ögonen inte längre räcker till. Den nya optiskt slipade spegeln 11X Spegelzoom® ger förstoring och skärpa till varje badrumsspegel – även på resan!

Årets julerbjudanden har idag skickats ut till återförsäljare, optiker och badbutiker. Fråga i din butik efter den nya förstoringsspegeln !  Fram till jul kan du få både extra kardborrerondeller och en fin fleecepåse som skyddar asken – PÅ KÖPET! . Erbjudandet kommer snart även spegelbutiken.se .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s