11X-spegeln alltid på plats…

Ser du också suddigt nuförtiden?  11X är ett strå vassare, när ögonen inte räcker till!
Framför badrumsspegeln har vi det bästa ljuset och det är oftast där vi sminkar ögonen. Det är förstås där en förstoringsspegel skall sitta, alltid på plats för vardagsbestyren! Med den nya förstoringsspegeln, 11X Spegelzoom® gör du helt enkelt badrumsspegeln skarp på nära håll. Tack vare sin plana undersida fäster den elegant dikt an på vilken annan spegel som helst och kan lätt flyttas mellan olika platser. En finess är att den lika enkelt kan tas ned och med på resan. Låter det intressant med en ny funktion på din vanliga spegel? Unna dig du också att uppleva en skarp närbild, igen, precis som förr…

Läs gärna mer i spegelbutiken.se  – spegelbutiken på nätet med de nya förstoringsspeglarna 11X, just nu i prisvärda paketeringar.
Ta dig en titt på årets JULPAKET – fraktfritt före den 16 december

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s