Varför inte göra din badrumsspegel lite skarpare?

Ser du också suddigt i spegeln? Framför badrumsspegeln har vi det bästa ljuset och det är oftast där vi sminkar ögonen. Det är förstås där en förstoringsspegel skall sitta, alltid på plats för vardagsbestyren!

Tycker du också att spegelbilden oftast är alldeles för liten och oskarp i den vanliga badrumsspegeln? Troligen är den det för dig, som annars använder läsglasögon för att se på nära håll. Och det gör de flesta av oss efter 45-årsåldern, då vi börjar bli ålderssynta.

Med den nya förstoringsspegeln, Spegelzoom® gör du helt enkelt badrumsspegeln skarp på nära håll. Tack vare sin plana undersida fäster den elegant dikt an på vilken annan spegel som helst och kan lätt flyttas mellan olika platser. En finess är att den lika enkelt kan tas ned och med på resan.

Låter det intressant med en ny funktion på din vanliga spegel? Tänk dig att kunna förbättra antingen din stora väggspegel, skåpspegeln i badrummet eller en rakspegel/sminkspegel som kanske inte är tillräckligt skarp? Varför inte unna dig, du också, att uppleva en skarp närbild, igen, och se skarpt precis som förr…

Läs gärna mer på vår hemsida  – se efter om det finns ett köpställe nära dig eller beställ direkt på nätet, i vår egen webbshop spegelbutiken.se .

Välkommen att höra av dig när du vill se eller veta mer! Jag träffas på telefon 0171-460335 vardagar, säkrast 09.00-17.00 eller via mail.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s