Det är precis så där du ser ut…

Jag hittade ett gammal urklipp med Berglins härliga teckningar och betraktelser. Det förtjänar att visas igen – sågs i SvD maj 2005. Är du också klämd mellan illusion och verklighet??? Precis när du har försonats med ditt gamla trötta ansikte invigs du i ‘dubbelspeglingseffekten’. Det är precis så den nya förstoringsspegeln fungerar tack vare sin unika optik – plan spegelyta med en konvex och förstorande lins framför. Vi kan  säga att du t o m ser mer än dubbelt så stort!

När du sätter upp 11X Spegelzoom®, den nya förstoringsspegeln, på din badrumsspegel kommer du att kunna se ALLT.  Prova får du se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s