Konstant kö till spegeln hos familjen…

Nej, du måste vänta tills jag är klar! Så lät det hemma hos en familj jag känner, när kötillspegelnalla köade för att få använda den nya 11X-spegeln. Mamman hade första tjing och mannen och vuxna dottern, på helgbesök, fick snällt vänta på sin tur.

Kanske är det en konstant morgonkö till badrummet med den nya förstorande spegeln hos seniorfamiljerna? Troligen är det kvinnan i huset som har första tjing på att använda den och övriga får snällt vänta på sin tur.

När jag växte upp var det kö till toaletten och nu köar vi tydligen för att få använda förstoringsspegeln, säger jag glatt som produktutvecklare av den nya och optiskt slipade 11X spegeln. – Den är tidlös, anpassar sig efter användarens syn och sträcker sig utanför husets väggar till att användas i bilen, sommarstugan, husvagnen och på resan  – ja du kan använda den var du vill!

Under de senaste åren har användningen – och utbudet  –  av smarta och funktionella ‘hjälpmedel i vardagen’ ökat och behoven hos medelålders familjer utvecklas konstant. T ex blir synen blir gradvis sämre för de flesta fyllda 50 och läsglasögonen måste finnas till hands. Men de är i vägen! Man kan ju INTE sminka sig med dem på och de förstorar inte heller.
Jag räknar med att en genomsnittlig senior inom fem år kommer att använda många, många fler smarta saker. Det borde vara en självklarhet att kunna se skarpt i en smink-/rakspegel varsomhelst och närsomhelst! En 11X Spegelzoom borde vara lika självklar att ha till hands, som att ha läsglasögonen med eller på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s