Lika självklar som läsglasögonen?

Spara tid vid spegeln när du ska sminka dig!
Du som vill kunna se skarpt och ha det bekvämt och roligt framför spegeln – du borde skaffa dig ytterligare ett optiskt tillbehör, lika självklart som att använda läsglasögonen!
Att kunna få ett bra resultat och se vad du gör framför spegeln är väl inte för mycket begärt. Du skaffar ju troligen läsglas redan från ca 45-årsåldern då ålderssyntheten börjar men kämpar med en liten och suddig bild i spegeln…för då kan du inte ha glasen på.

Kvinnor och män, yngre och äldre har berättat för oss om sina upplevelser efter att de börjat använda den nya 11X förstoringsspegeln:

– Den gör det osynliga synligt! Praktisk att sätta upp på spegeln och lätt att ta med. Jag fick spegeln snabbt och är nöjd med mitt köp. Enkelt, snyggt och lätt att använda! //Margareta M  Läs mer vad några av våra kunder har sagt.

Se till att även du har skärpa till hands när och där du behöver den – fråga efter den nya 11X förstoringsspegeln Spegelzoom® när du är badrumsbutiken eller hos din optiker! Eller läs först mer i min webbshop spegelzoom.se

Ett strå vassare. När du vill se allt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s