Hajade till i spegeln

Spegelzoom No2Det kom ett mail! -‘Jag vill på detta sätt vidarebefordra min positiva känsla när jag fick min spegelzoom i min hand.Tack vare denna kan jag nu sminka mig utan problem! Jag har länge varit på jakt efter en bra spegel med större styrka än de som finns i butikerna, men inte fick jag något napp.
Tänkte att jag får väl googla på ”spegelförstorare”. Sagt o gjort o jag hamnade hos dig. Jag är mycket glad att jag äntligen hittade något. Tilläggas skall är att när jag kikade på mig själv första gången i spegeln så hajade jag till… Wow!!!’ Mvh Ninni

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s