Nu bojkottar jag schampoflaskor med små bokstäver!

Råkade komma in på Karin J’s blogg idag. Hon skriver så träffande om hur hon och hennes man har en massa läsglasögon – men alltid på fel ställe.
”Behoven infann sig straxt efter att vi fyllt 40 år och sedan har det bara gått bakåt med synen…… Behovet av glasögon växer ständigt och ibland känner man sig helt handikappad när man inte kan läsa vad som står på matburkar eller bruksanvisningar ….. och så får man springa o leta efter dem. Då kan de ha hamnat i badrummet, vid symaskinen, i arbetsoveraller, i bilar, ja Gud vet var….”

Nu kan jag spegla flaskan i dushen för att se vad det är i denOch jag kan riktigt se hur de står framför spegeln i badrummet och inte kan se någonting … Det är precis så här vi har det , vi som är ålderssynta. Och inne i duschen ser man inte skillnad på schampo och balsam, eller hur? Tillverkarna skriver bara sitt VARUMÄRKE med STORA bokstäver!

Idag hände det igen – jag tog en handfull balsam i tron att det var schampo. Och så svär man -nej inte nu igen. Tänk om tillverkarna istället kunde skriva ‘balsam’ resp ‘schampo’ med RIKTIGT STORA bokstäver på flaskorna.Man vet ju inte ens VAR på flaskan ordet står heller. Nu kommer jag att bojkotta alla flaskor med för små bokstäver, hörde ni det alla schampotillverkare.
För att lösa problemet har jag just satt upp en smart förstoringsspegel i duschen för att se vad och var det står !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s