Äntligen måndag – och så bygger jag mitt nätverk

Midsommar2008Midsommarhelgen har varit precis så somrig och matglad som en midsommarhelg skall vara. Umgänge och fest, vila och reflektion. Men nu är det äntligen måndag och jag kan ta tag i allt jag vill göra. Fritiden är inte så viktig för mig. Jag kan inte alltid lista ut vad jag ska göra som egentligen är viktigare än företaget. Familjen och en golfrunda, trädgården och en bok eller ett korsord javisst, men mina tankar är oftast på annat håll. Jag har alltid  en massa projekt på gång. När jag inte jobbar med awum syr jag dotterns brudklänning eller bloggar. Jag vill gärna sysselsätta mig och bli inspirerad.

Vad får jag energin ifrån? Det är en läggningsfråga. Min mamma var likadan – otroligt energisk, gav aldrig upp, försökte sig på och klarade ‘allt’ – alltid skapande och problemlösande. Men det allra viktigaste – jag gör ju saker som jag verkligen vill göra. Jag är priviligierad som har skräddarsytt mitt jobb och mitt liv!

Det kostar! Jag tycker inte att jag offrar någonting, men det kostar i nervositet att vara företagare. När du är entreprenör kan du inte bara lämna företaget och hoppas att det sköter sig själv. Du måste vara aktiv hela tiden. Du har inget val.

Tvivlar jag aldrig? Nej, om man sår ett frö tror man på framtiden. Jag har haft en strikt uppfostran med tjatiga föräldrar. Jag har vant mig vid att inte lyssna på vad andra säger. Jag går min egen väg och möter varierande saker varje dag. I de mötena får jag den inspiration jag måste ha – i dagspress och fackpress, bloggar och människoträffar – och på så vis bygger jag mitt eget nätverk.

Inspiratör: Dominika P

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s