Från jaha? till aha!

Idag råkade jag läsa formuleringen från jaha? till aha! i någon av morgontidningarna. Precis den situationen råkade jag ut för i gårkväll, när jag berättade och sedan visade för en kvinna på snabbvisit vad jag håller på med. Från att inte alls förstå vad den spegeln skulle vara bra för till en aha-upplevelse!nopptest

  1. Hon ställdes inför en kort beskrivning av den nya förstoringsspegeln Spegelzoom®…jaha? Vad ska jag med den till? Jag har ju en vanlig förstoringsspegel i badrummet därhemma redan….
  2. Hon fick möjlighet att titta på sig själv i vår nya förstoringsspegel och uppleva den skarpa bilden – utan glasögon! aha! Nu kan jag ju se skarpt , jag ser ju precis allt, vartenda litet strå! Det trodde jag ju att jag gjorde i min förstoringsspegel jag har hemma – vilken skillnad!

Det är ju nästan för bra för att vara sant, tyckte hon och ville ha… I morgon skall jag berätta om en väninna som just laseropererat sina ögon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s