Du kan väl ta med en när vi ses

Det kom ett mail igår – från en gammal väninna sedan studentåren, vi ses ett par gånger om året. Hon har alltid haft glasögon – för att se på långt håll. Att se för att sminka sig har aldrig varit något problem för henne…och att be henne att testa har inte varit att tänka på – hon tog ju av sig glasögonen för att läsa.


”Har sett din nya spegel – fin – har opererat mina ögon (skulle laser korrigera men det blev byte av linser, man upptäckte begynnande starr – fy fn vad gammal man börjar bli) så nu ser även jag lite dåligt på nära håll, så även jag behöver en förstoringsspegel – du kan väl ta med en när vi ses??”

Hm, en ny målgrupp…snart 60-åringar som otippat börjar se sämre på nära håll…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s