28 juni uppvaktade vi en gammal uppfinnare

Grattis! Pappa fyllde 92 år och uppvaktades på Vildmarkshotellet av oss döttrar, svärsöner, barnbarn med familjer och ett barnbarnsbarn. Pappa 92 år 

Pappa har ett 90-tal patent och är väl den som mest inspirerat mig till att våga vinna, dvs att göra något av idén. Jag är uppvuxen med hans prototyper och hemska lukt av tvåkomponentlim i hela huset, fick ofta hänga med på verkstäder och fabriker i Karlshamn och Norrköping – tack pappa för den inskolningen, ”Calle-Lampa” som du kallades på 40-50-talet.

På spegeln i pappas badrum hänger en Spegelzoom® som gör det möjligt även för honom att se bra, när han ska raka sig med hyvel – numera bara två gånger i veckan. Och även han läser Dagens Industri varje dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s