Synkorrigerande aktörer stimulerar marknaden

Perfekt syn med ögonlaser. Slipp läsglasögon och linser. Se världen med nya ögon….
De stora ögonklinikerna i Norden informerar nu marknaden i stora kampanjer och berättar om sina fina synkorrigerande behandlingar. Den stimulansen är vi mycket tacksamma för. Målgrupper som ser suddigt blir än mer intresserade av sin syn, vilka nya hjälpmedel och metoder som finns. Vi har förstått att en rejält förstorande spegel har suddigt närseende behov av även efter synfelskirurgin, t ex för att se de små stråna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s