Jag saknar en blogg för vintagekvinnor 55+

Paisley i brungult och blålila med kuvertväska i krokodil-funkar det i höst?

Hej alla redaktörer, bloggare, modeskapare, trendsättare, skribenter, designers, skönhetsexperter, prylgalna, författare, konstruktörer, sömmerskor och frisörer. Har ni en bra blogg att rekommendera för mig, en elegant egenföretagande kvinna 55+ som gillar kvalitetskläder, vårdat långt hår -gärna i svans, modetips, trender inför nästa säsong etc…
Jag reser en hel del, sitter på möten och framför datorn, träffar kunder, återförsäljare och andra leverantörer och vill se snygg ut!  – FINNS DET NÅGON BLOGG FÖR SÅNA SOM JAG?
Sofis blogg på Aftonbladet är ju precis vad jag vill ha, men ändå inte. Inte riktigt rätt blogg, åldersmässigt sett. Har du något jämförbart för mig som är lite mer kvinna? I såväl jeans och boots som i gamla mammas ärvda vintageeleganta klänningar…skall just ha en sådan på ett bröllop i höst. I blålila, med brungult paisleymönster –  och den sitter som klippt och skuren fast mamma var över 80 när hon hade den…OM du också vill se bra ut, välj vintage – gammalt och välbevarat i hög kvalitet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s