Många besökare använder sökord för att hitta hit

Sökord om linser, läsglasögon, badrumsspegel, förstoringsspegel, makeup, noppa ögonbryn

Som marknadsförare vill jag veta mer och mer – vilka och hur många besöker bloggen, hur har de hittat hit, har de sökt på ett ord eller en hel mening rentav och vilka ord har de sökt på?

De vanligaste orden och några fraser som våra besökare har använt för att komma hit är – 

… allt om linser, badrums spegel förstorande,  badrumsspegel-förstoringsglas, dove proage, förstoringsspegel , förstoringsspegel 5x, hur noppar man sig?, hur rycka ögonbryn, hur sminkar man sig när man har glasögon, konvex spegel badrum, läsglasögon behov, sminkspegel, vad är kundupplevelse, läsglasögon + test, läsglasögon+linser, make up glasögon, noppa ögonbryn , noppa Ögonbrynen åter växt, nya glasögon för skarpt seende, när behövs läsglasögon, närsynt, nätbutik, optiker se skarpt, presbyopi, selukos, ser suddigt när jag satt på linsen, slipade läsglasögon, sminka sig vid spegel, sminkspegel, spegel förstora, spegel sätta in linser, spegelzoom, läsglasögon på nätet, kundupplevelse, syn ”nära håll” ”långt håll” , teliagolfen 2008, testa+dig+ålderssynthet, testpilot, vad är kundupplevelse ,läsglasögon behov, var hos optikern såg inte raden, ålderssynthet….

Vår blogg har alltså fått en massa extra besök tack vare att människor använder bl a dessa sökord och kategorier. Det sporrar mig att berätta ännu mer – om allt och alla och gärna lite till. Vilken utmaning. Hoppas att de som kom hittade vad de sökte.

 
 
 
 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s