Etthundratrettio köpställen har fattat vad som fattas

 

I etthundratrettio butiker av olika slag landet runt samt i Norge kan du hitta den nya förstoringsspegeln.

Så här ser den nya förstoringsspegeln ut i butiken

Så här ser den nya förstoringsspegeln ut i butiken

Vilken slags butik är vanligast? Utan tvekan är spegeln en optisk produkt, eftersom vi har 108 optiker på listan! Det är de som upptäckt och insett vilken bra vardagsprodukt den är för alla översynta och ålderssynta och linsinsättare, som vill och behöver kunna se skarpt på nära håll vid en spegel. Övriga butiker finns inom skönhetsvård, kosmetik&parfymeri, badrum, frisör, hjälpmedel och smarta saker.  

Snart startar den stora utmaningen ” 2 för 1″ – vi tror att vartannat Köpställe kan tipsa en branschkollega om att bli ett nytt Köpställe  – och då blir det tvåhundra! Värvningspremien är väl självklar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s