Ett riktigt Gott Nytt År & ‘The lipstick index’

Vi närmar oss nyårsafton och den obligatoriska framåtblicken…vad skall 2009 föra med sig? Vi tror på ett riktigt gott nytt år med många nya möjligheter – vi har ju produkten som fyller ett stort vardagsbehov!

Att döma av vad besökare till den här bloggen har använt för sökord för att hitta hit är behovet av att kunna se sig bra i badrumsspegeln riktigt stort.

Några exempel på sökord som leder hit så gott som varje dag är: Badrumsspeglar med förstoring, badrumsförstorningsspegel,  badrumsspegel förstorande,  badrumsspegel + belysning, badrumsspegel design, badrumsspegel självhäftande,  badrumsspegel sminkspegel, badrumsspegel sugkopp, badrumsspegel+förstoring, badrumsspegel förstoringsglas, sminkspegel+badrum, förstoringsspegel till badrummet, hur kan man se bra i spegeln… se hela listan med sökord

‘The lipstick index’ – det är en benämning på försäljningsutvecklingen för kosmetika och toalettartiklar i lågkonjunktur och kristider…man unnar sig gärna något litet och vardagslyxigt! Jag återkommer med en trendbeskrivning efter helgerna . Vi får se vad som händer – vi som alla andra.

Ett riktigt Gott Nytt År önskar vi dig hursomhelst – vad som än händer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s