Back in business – snart.

Tillbaks på kontoret – snart! Efter en vecka i de svenska fjällen på fantastisk snö, strålande sol och sträng kyla är det från och med nu datorn som får mesta tiden och det redan första kvällen hemma. E-post via nya SonyEricssonmobilen T700 är ju bra för att hålla koll, men det är liksom bekvämare med dator…trots att det är en häftig telefon.

Den här veckan fick datorn inte följa med  – men snart är det måndag och arbetsdag igen! Men den nya förstoringsspegeln var med i stugan – verkligen praktiskt! Det tyckte även våra gäster på nyårsaftonskvällen – de blev kvar extra länge därinne framför spegeln, för att se allt de inte sett förut…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s