Om krisen kommer – ta chansen!

p8158469

Konstnär Olle Hamngren 1975

Vi har respekt för framtiden och är säkra på att även vi kommer att påverkas av den finansiella oron och förtroendekrisen som seglat upp. Ingen litar på någon nu, verkar det som. Inte ens bankerna sinsemellan.

En positiv attityd och inställning är nödvändig för att hitta nya infallsvinklar och kreativa lösningar.  Nu är det läge för att ta fram gamla idéer ur lådan och genomföra dem när förutsättningarna förändras.

Vi vet vilka vi finns till för, vi skall anpassa erbjudandena och satsa resurser som stärker vår position. Varumärket är SPEGELZOOM® – nu tar vi sats och använder konjunkturnedgången som en språngbräda, med uthållighet för långsiktighet. Och kan fortsätta vara steget före när det vänder…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s