En häpnadsväckande optisk upplevelse

Allt fler optiker blir återförsäljare och är imponerade av den häpnadsväckande optiken. De ger den nya förstoringsspegeln högsta betyg för den optiska kvalitén,  som överträffar såväl kundernas behov och förväntningar som deras egna.

En optikers synsätt
En optikers synsätt

Trots att vi så aktivt pulsar på i snön, spårar där framme med ny kommunikation till marknaden och ständigt hittar nya vägar framåt finns vi inte hos riktigt alla optiker – än. I vissa områden letar alltså  läsglasögonanvändare runt hos optikerna utan att hitta det de letar efter. Vi  fick ett mail : ”…det verkar som om optikerna inte fattat vilken fantastisk spegel det här är!” Och därför beställde sedan ett ålderssynt par i Lund den nya förstoringsspegeln direkt från oss. Utan att ens prova, ja så övertygad var mannen om att spegeln var precis vad även hans fru behövde!

Vi söker återförsäljare NU – välkommen att kontakta oss.  Visst vill ni också erbjuda era kunder det lilla extra. När de provar glasögon eller linser är de förstås extra mottagliga för tips om hjälpmedel i vardagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s