‘Givers gain’ – ge till andra och få tillbaka

Visst vill vi ockå öka möjligheterna till fler affärer! awmm
Jag har ett par gånger varit med som besökare till BNI-frukostteam och idag var jag inbjuden av en medlem till KICK OFF och BNI lunchmöte på Hotell Uppsala. Att träffa nya människor är spännande , att träffa motiverade personer i samma ärende kan ju inte vara fel. 

Det var massor av folk just idag – närmre 100 personer – att hinna mingla med alla på en kvart var inte att tänka på. Jag stötte direkt på Dan P, vår fotograf, som likt mig gillade att stå still och låta andra cirkulera.

Mötet följde sedan konceptet enligt struktur och sista halvtimmen fick vi, de ca 70 gästerna, 10 sek var att presentera oss i våra företag. En elevator pitch liksom.
Trots den korta tiden hann jag få en bra överblick – där fanns fotografer, livsstilscocher, tränare, pr-folk, advokater, försäkrings- och bankfolk, arkitekter, larmföretag, profilkläder, bad&kökinredare, trädgårdsmästare, inredningsarkitekter, översättare, underhållare, laserklinik, trollkarl, gycklare, tårtdesign, bilhandlare, tryckare, rådgivare, ballongfarare, utbildare, dansskola och skönhetssalong….och jag har ett ansikte på de flesta. Efter 10 sekunders pitch

Syftet med BNI-medlemsskap är att ge fördel till andra, genom att ge andra av sitt eget nätverk. Givers gain är en av principerna. Träffarna är effektiva säljmöten med träning i försäljning och personlig presentation.

Och när en medlem ger är det ju per automatik någon som tar emot. Antar att det kan generera nya affärskontakter. Jag avslutade min dragning med att -…”-om du söker efter -förstoringsspegel- på Google  ser du på förstasidans träffar vem som är marknadsledande. Spegelzoom®!

PS. Visst var vi många till lunchen och trångt var det, men hallå Hotell Uppsala – det som var, var gott men inte mycket till lunch var det vi fick för 100 kr. Bättring tack, jag var hungrig redan efter en timme. DS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s