Gör din badrumsspegel bättre helt enkelt

Fäster enkelt och elegant

Fäster dikt an mot din vanliga spegel

För vardagsnöje i badrummet.
Ser du också suddigt? Varför inte göra din badrumsspegel lite bättre! I den vanliga badrumsspegeln är spegelbilden ofta alldeles för liten och oskarp. Åtminstone för dig som annars använder läsglasögon för att se på nära håll. Och det gör de flesta av oss efter 45-årsåldern, då vi börjar bli ålderssynta.

Framför badrumsspegeln har vi det bästa ljuset och det är oftast där vi sminkar ögonen. Det är förstås där en förstoringsspegel skall sitta, alltid på plats för vardagsbestyren! Men helst inte vingligt med en osäker sugkopp och helst flyttbar för olika användare. 

Vi vill därför tipsa dig om den nya förstoringsspegeln, Spegelzoom® by awum, som gör badrumsspegeln bättre helt enkelt. Tack vare sin plana undersida fäster den elegant dikt an på spegeln och kan lätt flyttas mellan olika platser. En finess är att den lika enkelt kan tas ned och med på resan.

Spegeln är en svensk innovation som med sin sofistikerade form och häpnadsväckande funktion har uppmärksammats i media, hamnat på Tekniska museet i Stockholm och nu säljs i Sverige, Norge och Finland.

Låter det intressant med en ny funktion på din vanliga spegel? Läs gärna mer på vår hemsida och välkommen att kontakta oss, besöka ett köpställe eller beställa direkt på nätet. Vi träffas på telefon 0171-460335 eller via mail.
Vi välkomnar även nya återförsäljare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s