Iögonenfallande idé som speglar behoven

När jag började bli ålderssynt störde det mig enormt att jag inte kunde se skarpt i spegeln

Ett förstoringsglas framför spegel fungerar bra

Ett förstoringsglas framför spegeln fungerar bra

när jag skulle sminka ögonen, noppa brynen och rycka strån på hakan. Och läsglasögonen var ju alltid i vägen så de åkte upp på huvudet. För att lösa problemet tog jag helt enkelt min mammas förstoringsglas med snöre och hängde framför spegeln. Och det fungerade! Jag kunde se stort och skarpt utan några glasögon.

Det var denna iögonenfallande idé som sedan blev en vardagsprodukt, en förstorande spegel till folket med samma behov som jag hade. Med SPEGELZOOM® by awum hjälper vi till att skapa en skönare vardag helt enkelt.
Läs gärna mer om hur idén utvecklades till nya produkter genom vårt nya företag Awum AB. 

Iögonenfallande= uppseendeväckande, frapperande, sensationell.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s