Med sikte på Danmark, Holland, Etiopien…

När jag för något år sedan hade en ALMI-mentor p8242179var det vanligaste ‘rådet’ ( han fick inte ge råd – bara tips…) att VÅGA VÄXA. Tänk stort och börja agera efter den målsättningen! Sedan dess har vi lanserats i Norge och Finland och i dagarna har jag fått nya kontakter för möjlig distribution i UK och  Holland, Danmark och Spanien. I Afrika kommer den nya förstoringsspegeln att vara med på en mässa i april.  I affärsplanen finns alltså utmanande mål för export, såväl för nya marknader som nya metoder. Jag skrev det redan för en månad sedan – Swedish business concepts are not too small. But Sweden is!

Och plötsligt är det jag som kan ge råd till andra om tullklarering och betalningsvillkor, valutasäkring och billigaste flygfrakt från Kina. En utveckling jag för något år sedan inte insåg skulle komma så snabbt. Dagens business blir fort global.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s