Sanningens ögonblick eller lita aldrig på en sugkopp

Lita aldrig på en sugkopp!

Häromdagen lunchade jag med en av våra återförsäljare – en av de butiker som tagit hem och sålt bra av alla våra tre modeller av Spegelzoom®. En av säljarna i butiken hade för några månadre sedan köpt fickspegeln, Spegel No2 för eget bruk som hade gått sönder, fick jag höra före mötet.

Klart det var intressant att få veta varför den gått sönder – inte så intressant att få se hur den såg ut som sönder, dvs sylvassa glassplitter. Jodå, damen ifråga hade satt upp den med den lilla dubbla sugkoppen och sedan låtit den sitta uppe i flera månader. INTE UNDRA PÅ ATT SPEGELN RAMLAT NED! Och nu visade hon mig bitarna.

Sugkoppar i alla ära, men att låta den optiskt slipade förstoringsspegeln sitta uppsatt på badrumsspegeln så länge med en sugkopp är inte att rekommendera. Det gör vi inte heller. Vi säger i vår information att den kan användas för tillfälliga behov av uppfästning, på resans hotellrum t ex. Vi litar INTE på sugkoppar.

Du som vill ha en säker eller rent av permanent uppfästning på din spegel skall välja kardborrefästen! De sitter som berget.

PS. Vi ersatte den trogna butikens säljare med en ny spegel och lämnade med två st alldeles nyhemkomna små kardborrefästen. Tydligen vill man fästa upp även fickspegeln. Om du som köpt en fickspegel vill ha sådana – hör av dig till oss så skickar vi utan kostnad. De är 21mm i diameter. DS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s