En vanlig badrumsspegel saknar ju förstoring

Dröm eller verklighet?

 Tänk om jag kunde se på nära håll i badrumsspegeln! Utan glasögon på ser jag ju bara suddigt. Och med dem på ser jag inte heller bra. Min dröm vore att det på spegeln fanns en liten grej som förstorar spegelbilden.  Snygg skall den vara och sitta fast ordentligt (INTE SUGKOPP), men ändå vara lätt flyttbar, liksom kunna glida runt på spegeln . Skulle man kunna fixa en sån? Jag ser framför mig någonting som alltid ger skarp bild när man kommer riktigt nära, det skulle vara magiskt att se allt. Och att ta med på resan. Finns en sådan grej? Det låter nästan för bra för att vara sant. Och hur skulle den sitta fast? 
 
NYHET som kommer. Den nya magiska, glidande förstoringsglasspegeln kommer i år, för det har de lovat. Men redan nu finns den i flyttbar modell, som fäster med kardborre. Prova får du se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s