Fri frakt och fri retur speglar vår affärsmodell

Fokus på Öppet köp!
Ett e-handelsexempel som nu presenteras i internetworld fångade min uppmärksamhet häromdagen.
Läs om företaget som skor sig på fria returer! postpaket
De har utvecklat en mycket framgångsrik affärsmodell , inspirerade av en amerikansk skosajt. Så enkel och så självklar. Det är väl ingen som vill köpa skor utan att få prova dem först – de måste ju passa! Och det är väl ingen som vill köpa en ny förstoringsspegel utan att få prova om den passar. Vi lämnar därför 30 dagars fri returrätt, trots att lagen säger 14 – och fri frakt åt båda håll.

Vi satsar högt och försöker att alltid kunna ge telefonsupport till dig som ringer. Att alltid vara till hands. Den personliga och professionella kundservicen är en stor fördel när du väljer att handla direkt i Spegelbutiken hos AWUM AB – vi svarar när du ringer. Men vi finns på nätet och att skicka e-post fram och tillbaka är kanske mer naturligt idag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s