Slut-i-hyllan kan undvikas med streckkoder

Tack vare att NK Stockholm byter butiksdatasystem kom vi igång med streckkoder på våra produkter. eanno1Vi börjar med att etikettera deras kvarvarande varulager men framöver kommer trycksaken i butiksförpackningen att ha en streckkod för varje modell. Tidigare kallades detta EAN-märkning, numera används benämningen GS1-systemet. Detta är förstås ett litet steg för marknaden men för PREMIÄR för awum ab.

Butikerna får nu möjlighet till säker försäljningsstatistik för inköpsbeslut, lönsamhetsuppföljning, hylldisponering, avräkning i lager och beställningar för påfyllning. Och slut-i-hyllan kan undvikas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s