En skönare värld för tanten

 Inte ens på lyxhotellen tänker de på tanten

Överraska – visa vad hon kan se !

Ta er en titt runtikring – hjälper ni henne att kunna se hos er, i er butik? Kanske skulle Spegelzoom® kunna komma till pass, när och där den syns och kan användas! På provrumsspegeln för linser, på spegeln som står på butiksdisken för att måla med läppstift och kajalpenna, på spegeln i badrummet, kundtoaletten…överraska tantkunderna!

Inte bara för syns skull

Affärsresa eller semester, till landet eller vandring i bergstrakter. Visst behöver vi se oss i spegeln då också, om inte annat för syns skull. Men inte många hotell har den servicen i sina badrum. En riktigt bra reskamrat är då den nya förstoringsspegeln Spegelzoom® by awum. Det är den nya förstoringsspegeln med skandinavisk design – elegant och effektiv motsvarande 10X, vackert polerad med optisk slipning – helt enkelt ny, svensk och innovativ optik i elegant form.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s