Nyhetsbrev skapar dialog och en relation över tiden

Nyhetsbrev till prospects och kedjor, återförsäljare och kunder.nyhetsbrevmajSedan flera år skickar vi regelbundet ut nyhetsbrev och den här veckan är det dags att skriva nya. Vi håller på det viset en kontinuerlig kontakt, behöver inte ringa och störa under butikernas öppettider och kontaktpersonerna kan läsa vårt budskap när det passar dem.

 

Vi söker ännu mer samarbete med t ex apotek och optiker, både butiker och kedjor, för att nå ut till alla medelålders tanter som vill kunna se hur de ser ut. De medelålders ögonen är en målgrupp hos sådär 1,6 miljoner kvinnor – bara i Sverige.

Vi tipsar t ex om att kunna ge alla dessa det lilla extra genom att visa dem hur de kan se även utan glasögon på! Och att då visa den nya förstoringsspegeln SPEGELZOOM®.  Att ta på sig kundens glasögon och förstå vad de behöver. De flesta använder glasögon för att läsa och ser dåligt på nära håll. Och därför ser de också suddigt på nära håll i sin spegel och behöver ett bra hjälpmedel.

Om du tycker det här låter intressant är du också välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s