awum ab på facebook

Inte bara Annika Winell och SPEGELZOOM® representerar oss på facebook. En egen sida för awum ab finns också nu – ett nytt sätt att samla och berätta om företagets information, evenemang, events, annonser, kampanjer, produktutveckling, erbjudanden, nya försäljningsställen och inte minst – skapa dialog med återförsäljare och kanske leverantörer. De senare två är mycket vanligare utomlands vad vi har erfarit. Men det är på frammarsch även här – att använda sociala medier professionellt.

Välkommen till facebook du också. Nu är vi igång – bli gärna vår vän! Awum ab på facebook

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s