EU-tävling för kvinnliga innovatörer

Vem blir Europas kvinnliga uppfinnare år 2009? EUWIIN står för European Union Women Inventors & Innovators Network.
Europas innovativa kvinnor firas och tävlar i samband med en konferens i Helsingfors 7-8 oktober, som är den andra i ordningen.  Då den första EUWIIN-tävlingen hölls i Berlin 2007 var det den finländska ingenjören Aino Heikkinen som vann titeln.
Den svenska innovationen SPEGELZOOM® by awum, som lett fram till en ny slags förstoringsspegel, kommer att nomineras och förhoppningsvis att delta i tävlingen. Uppfinnare är Annika Winell och just nu jobbar vi för fullt med nomineringsunderlaget och de formalia som vår finska nominator måste ha. Läs mer på www.euwiin.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s