Fler får upp ögonen

Detaljhandeln ökar och mest ökar e-handeln, enligt  statistiken. Hur kommer sig det då? 
Jo, e-handeln är fortfarande i sin linda jämfört med vanliga butiker så det är en snabbare utveckling helt enkelt. Många tror att den kommer att öka ett bra tag framöver. Det känns bra att vi har en nätbutik igång, SPEGELBUTIKEN, med varukorg och kassa – kunderna gillar det, har vi märkt!

Fler får upp ögonen för hur enkelt det är att handla på nätet och fler undanröjer sin osäkerhet när det gäller säkerheten. Betalningsmöjligheterna är fler och känns trygga.

Om jag handlar själv på nätet? Absolut, hela tiden. Jag är ju alltid uppkopplad, i stort sett. Jag handlar böcker, resor, musik, blommor, presenter, barnbarnsprylar, banktjänster, golftider, prylar…allt möjligt. Nu senast den klassiska Waldemarsuddekrukan, som prins Eugen formgav, den stora, låga, vida…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s