Även män vill se bättre ut

Snart Fars Dag! Även män vill kunna klippa och rycka strån på ett säkert sätt.

Låt oss fira våra fina pappor med att hjälpa honom se ännu bättre ut.  Fars dag infaller andra söndagen i november och har en amerikansk förebild. 1910 var det en kvinna som ville hedra sin far för att han, som änkeman och ensam, uppfostrat sju barn.

Det är en sann förebild för alla pappor, män och jämlikheten. Och även män behöver en förstoringsspegel – för hårborttagning t ex. Vi rekommenderar  SPEGELZOOM® by awum även till mäns medelålders ögon.

www.awum.se

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s