Spegeltest!

Hade du en aning om att det är så här stor skillnad mellan spegelbilder? Och att ditt öga blir kraftigt förminskat i en vanlig spegel? Bilden motsvarar storlekarna av ditt öga sett i en vanlig spegel, spegelbilderogoni en 3X konkav spegel, i verkligheten och i SPEGELZOOM® by awum. Det är därför vi som är ålderssynta inte ser detaljerna kring ögonen så bra för att kunna sminka, rycka strån etc. Vi behöver en kraftigt förstorad spegelbild med skärpan på ett bekvämt avstånd!

Läs resultaten av våra spegeltester.

 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s