Populärt med Nyhetsbrev till privatkunder

Nu har vi gjort det! Skickat ut vårt första Nyhetsbrev till privatkunder. Bett om deras erfarenheter och gett ett rejält erbjudande i SPEGELBUTIKEN™.  Det är de värda, de som tidigt trodde på oss och produkten.privatbrev1

Vi har medvetet avvaktat med att direktkontakta alla våra privatkunder sedan starten 2006. De är många och de flesta har vi haft e-postadress till, men ändå inte kontaktat. Vi har haft den relationen bara med våra återförsäljare och gjort det med Nyhetsbrev via mail.

Nu är det dags! Och vilket gensvar. Vi började med hälften av listan. Om marknaden säger att 30% är tillräckligt bra läsfrekvens kan jag avslöja att vi redan efter bara ett dygn har nästan 60% lästa brev.  Det är rekord, för oss också!  Och vi lovar råd och tips, nyheter och erbjudanden även framöver.

Prenumerera för en skönare vardag du också! 
Du hittar nå’t nytt var dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s