Min man är lika glad som jag…

Kul ord att få från kunder – kunde inte sagt dem bättre själv: Snart är det Fars dag!”Jag vill bara berätta att den förstoringsspegel jag köpt av Er för 2 år sedan(den man ‘klistrar’ på badrumsspegeln med en svart list…

Denna spegel har gjort min vardag mycket lättare o roligare för jag behöver spegeln flera ggr om dagen, vid make up exempelvis för ögonen o då behöver jag ju inte ha glasögonen på,de är ju bara i vägen.

Kan inte förstå hur jag klarat mig utan den. Min man använder den vid rakning o är lika glad som jag över den. Den sitter alltså permanent på badrumsspegeln.

Bara en nackdel: Jag saknar den när jag är i sommarstugan!

Alltså en praktisk genialisk uppfinning……. En bukett rosor till den dam som introducerade den här i Sverige.snart200

Med vänlig hälsning från Vadstena ”

PS. Förstoringsspegeln finns nu i flera nya modeller att köpa  i SPEGELBUTIKEN™ och hos köpställen landet runt samt i Finland, Danmark och Norge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s