Problemet att sminka mig borta tänker jag lösa nu med att beställa en resespegel…

Kunden ANNE-MARIE: Här kommer min reflektion om min spegelzoom. Jag har den typen som man fäster på en spegel. Jag använder den varje dag när jag sminkar mig och den är för mig oumbärlig faktiskt. I början när jag köpt den tog jag den med på resor också, men det blev för omständligt tyckte jag.
Den har sedan dess suttit kvar på badrumsspegeln och där får den sitta. Problemet blev i stället att sminka mig borta. Det tänker jag lösa nu med att beställa en resespegel.

Tack för en mycket bra produkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s